preskoči na sadržaj

Salezijanska osnovna škola

Učitelj Ivan

3. RAZRED (ŠKOLSKA GODINA 2016./2017.)

Izvješće sa Znanstvenog piknika

3.a i 2.a razred Salezijanske osnovne škole 23.9.2016.godine bili su na Znanstvenom pikniku.

Znanstveni piknik održavao se u Jadran filmu u zagrebačkoj Dubravi od 10:00 do 13:00 sati. Došli smo u školu sa ruksacima punim grickalicama, sendvičima i slatkišima. U školi smo doručkovali, skupili novac za karte te ponovili pravila ponašanja u prometu. Pješice smo došli do Ljubljanice gdje nas je čekao tramvaj kojim smo putovali sve do Dubrave. Ubrzo smo posebnim autobusom došli do Jadran filma gdje smo vidjeli mnoštvo malih i velikih radionica. Obuzelo nas je veliko uzbuđenje i radost zbog svega što ćemo moći raditi na Znanstvenom pikniku.

Prvo smo se podijelili u dvije skupine. Učiteljica je vodila prvu skupinu, a učitelj drugu skupinu. Svaka skupina je obilazila razne  radionice. Moja grupa je prvo sudjelovala  u origami radionici gdje smo radili patku od papira. Obišli smo Šumarski fakultet gdje smo trebali pogađati razne zadatke i promatrali ptice dalekozorom. Meni je najbolje bilo na radionici gdje smo ležali na čavlima i stajanje na balonu. Još smo pronašli štand koji se zvao ''Klub ratnika'' gdje smo dobili kartu za rat. Dečkima se to  svidjelo. Posebno veselje je izazvao dinosaur koji se šetao među nama.

Obje grupe nisu prošle sve radionice jer je bilo premalo vremena, ali je svim mojim prijateljima bilo odlično. Moram Vam priznati da smo prvo samo htjeli ići na neki izlet, a ono se pretvorilo u najkreativniji dan učenja novih znanja. Ovaj Znanstveni piknik bi preporučila svakom svom prijatelju da ga posjeti sljedeće godine.

Mia Hohnjec, 3.a

Moj san trećeg razreda

Bok! Ja sam Gabrijel! Sad ću vam reći svoje snove. Moji snovi o trećem razredu su da bude više igre i naravno više učenja. Ja bih isto tako volio da cijeli razred sluša učitelja i učiteljicu te bih želio sprijateljiti se s novim prvim razredom. Volio bih da igramo puno novih igara. Za kraj bih samo još napomenuo kako svi trebamo sudjelovati u ovome. Pozdrav novoj školskoj godini i trećem razredu!

Gabrijel Franić, 3.a


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Oglasna ploča
Korisni linkovi

KORISNI LINKOVI

Kalendar
« Kolovoz 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Salezijanska osnovna škola / , Zagreb / www.os-salezijanska.skole.hr / ured@os-salezijanska.skole.hr
preskoči na navigaciju