preskoči na sadržaj

Salezijanska osnovna škola

 

KLUB PRIJATELJA

SALEZIJANSKE OSNOVNE ŠKOLE

 

Sve iščezava i nestaje, ali ne i naša zahvalnost.

Uvijek ćemo se moliti da Bog obilno blagoslovi sve koji su nam činili dobro.

Don Bosco

 

Salezijanska osnovna škola (u daljnjem tekstu: SALOŠ) neprofitna je ustanova, koju je osnovalo Udruženje salezijanaca suradnika Mjesno središte Jarun (u daljnjem tekstu: Osnivač), a koja se u svom radu financira isključivo dobrovoljnim prilozima. Tim povodom osnovan je Klub prijatelja SALOŠ-a (u daljnjem tekstu: Klub). Prijatelji SALOŠ-a (u daljnjem tekstu: Prijatelji) mogu biti sve fizičke i pravne osobe (tvrtke, udruge, župe, redovničke zajednice i sl.) koje u svome životu njeguju i podržavaju vrijednosti koje SALOŠ promiče u svom radu. Svaka donacija Prijatelja bit će utrošena namjenski i isključivo za potrebe SALOŠ-a.

Prijateljem može postati svatko tko ispuni pristupnicu i prema svojim mogućnostima redovito i sustavno pomaže rad SALOŠ-a na jedan od sljedećih načina:

·         molitvom

·         novčanim prilogom (donacijom)

 

PRISTUPNICA:

Prilikom ispunjavanja pristupnice, Prijatelji moraju navesti svoje osobne podatke i način na koji žele pomagati rad SALOŠ-a. Obrazac pristupnice za fizičke i pravne osobe nalaze se u prilogu. Pristupnicu možete ispuniti i poslati internetom (prijatelji.salos@gmail.com) ili poštom. U slučaju da pristupnicu šaljete poštom, molimo vas da je dostavite na adresu navedenu u zaglavlju ovog teksta. Nakon obrade pristupnice svakom će se Prijatelju na navedenu adresu poslati članska iskaznica. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12) Osnivač se obvezuje da će prikupljene podatke čuvati u tajnosti i ni u kojem ih slučaju neće davati trećim osobama te da će se njima koristiti isključivo za potrebe Kluba.

Ako odaberete plaćanje putem opće uplatnice ili virmana, na Vašu adresu poslat ćemo vam uplatnice (virmane) sa svim potrebnim podacima, osim iznosa, koji ćete sami upisati u skladu sa svojim mogućnostima. Ako odaberete plaćanje putem internetskog bankarstva ili trajnog naloga (za fizičke osobe), na navedenu e-adresu poslat ćemo vam upute i podatke za uplatu (odnosno ugovaranje trajnog naloga). S obzirom na visoke troškove poštanskih usluga, preporučujemo odabir internetskog bankarstva (trajnog naloga).

Napominjemo da sukladno čl. 36, st. 27 Zakona o porezu na dohodak (NN 177/04) doniranjem ostvarujete i porezne olakšice do visine 2% primitaka. Sukladno čl. 89, st. 1, t. 6 Pravilnika o porezu na dohodak za priznavanje dijela osobnog odbitka po osnovi danih darovanja prema navedenom članku Zakona treba priložiti preslike naloga o doznaci u novcu.

Salezijanci suradnici Mjesnog središta Jarun na svojim će redovitim mjesečnim susretima posebno moliti za sve Prijatelje i njihove potrebe, životne i vremenite, a tvrtke prijatelji na svojim prodajnim i uslužnim mjestima ostalim Prijateljima mogu dati popust na svoje proizvode i usluge. Tvrtka će dobiti naljepnicu SALOŠ-a koju će istaknuti na vidljivom mjestu kako bi Prijatelji znali da na tom mjestu imaju pogodnost prilikom plaćanja robe ili usluga uz predočenje svoje osobne i članske iskaznice. Ažurirani popis mjesta bit će dostupan na mrežnim stranicama Kluba.

Zahvaljujući vašoj ljubavi i surađujući s milošću Božjom, uspjeli smo

obrisati suze mnogih i spasiti mnoge duše.

                                                                                                                                             Don Bosco

 

Podaci za kontakt:

Udruženje salezijanaca suradnika Mjesno središte Jarun
Ulica don Petra Šimića 1, Zagreb
e-pošta: jarun@uss.hr

 OIB: 30808399592

 

IBAN: HR6223400091110669192, Swift: PBZGHR2X
(poziv na broj: članski broj; opis plaćanja: Donacija za Salezijansku osnovnu školu)
 

Klub prijatelja SALOŠ-a
prijatelji.salos@gmail.com


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
E-DNEVNIK

PRISTUP ZA UČENIKE

PRISTUP ZA NASTAVNIKE

Korisni linkovi

KORISNI LINKOVI

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Salezijanska osnovna škola / , Zagreb / www.os-salezijanska.skole.hr / ured@os-salezijanska.skole.hr
preskoči na navigaciju